SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll
P13

Fotbollsåret 2024 – lite om vad som kommer
2024-04-15 23:11

Hej på er alla glada. Återkommer med några rader om säsongen 2024 som nu så sakta börjar rulla igång.

 

Som närvaron visat så verkar alla ha greppat våra träningstider (dom finns i schemat). Som ni säkert redan kommer tisdagsträning att bli måndagsträning när vår stora 11-manna gräsplan blir spelbar och några lag istället kan träna där. Info kommer när det är dags.

 

Till helgen och mer exakt på söndagen den 21 april så är det vad klubben kallar för Städ- och Råtorpsdag (https://ratorpsik.sportadmin.se/nyheter/?ID=363308&NID=1150411 ) och vi samlar våra krafter för att få till vår anläggning i så fint skick som möjligt.

 

Vi i P13 har återigen tilldelats två uppdrag. Dels så skall vi få Volleybollplanen på plats med nät och linjer, samt att vi därtill skall rensa/kratta volleybollplanen och område runtom inkl parkeringen.

 

Om några kan ta med sig en kratta får vi upp effektiviteten.

 

Jag (Daniel) har likt tidigare år erbjudit mig att stötta med bil och släp. Så för egen del kommer jag nog att lägga lite fokus på att köra skräp till tippen.

 

I samband med denna dag arrangeras också en miniturnering för som grabbarna kan vara med i. 

 

Jag kommer att skicka ut dubbla kallelser till detta. Dels så anmäler ni ert barns namn till miniturneringen om dom önskar vara med på denna. Därtill så gör jag en anmälan i barnets för själva städdagen där då minst en vuxen från familjen hjälper till.

 

Säsongens seriespel är vi anmälda till, men trots lite tapper väntan så har vi ännu inte fått någon information om matcherna från Värmlands Fotbollsförbund.

 

Hemmamatcherna kommer likt innan kräva lite hjälp med kiosktjänst och domarvärd. Ett rullande.

 

På föräldramötet bestämde vi oss också för att delta i två cuper.

 

Sun Cup som spelas på Örsholmen den 29-30 juni.

 

Precis som förra året bestämde vi oss också för att åka på Svennis Cup. Då blir det en helg i Torsby mellan den 2 – 4 augusti.

 

Kommer ganska snart även att läggas ut kallelser till dessa Cuper så att vi kan stämma av att vi har ett lag att ställa på plan.

 

På föräldramötet kom vi också överens om att försöka sjösätta en Whatsapp-grupp för den korta/snabba kommunikationen. Har ni inte appen kan ni i förberedande syfte skaffa den. Sen får ni hålla koll i närtid så är vår chattgrupp nog snart sjösatt.

 

Är det dags för ny träningsoverall eller andra Råtorpsprylar så beställer man dem via https://www.stadium.se/foreningar/1428210

Undrar ni vilken storlek som gäller är det ju Adidas-prylar det handlar om.
Rätt storlek hittar man säkert i de flesta sportaffärer. Annars är Städ- och Råtorpsdagen ett alternativ att få prova. Utöver det skall vi i närtid också försöka få till provning av matchställ där vi också skulle kunna lösa provning av övriga Råtorpskläder samtidigt.

Noterbart är att klubben med fokus på hållbarhet valt bort möjligheten till namn på klubbkläderna.

 

Mer info kommer angående matchställ.

 

Påminner igen att laget alltid är intresserat av sponsorer. Vinterns granförsäljning täckte det sista av förra årets och därtill årets klubbkrav på respektive lag att inbringa 4000 kr till den gemensamma klubbkassan.

 

Mer pengar till laget = billigare Cupkostnad, så har du, nån i din närhet eller era arbetsgivare möjlighet att sponsra vårt lag med lite pengar (mycket pengar går också bra).
Har ni någon idé på hur vi kan jobba ihop pengar är det också intressant.

 

Detta var ganska mycket info, men mer kommer. Så håll utkik 😉

 

 


Nyhetsarkiv
Nu är vi igång2024-05-05 21:27
Ny säsong <32024-03-14 18:42
Hösten is coming...2023-08-07 13:37
Trevlig sommar2023-06-29 18:24
Mer info...2023-05-10 07:21
God Jul å Gott nytt år2022-12-24 10:43
Dags för matcher :)2022-08-11 10:14
Träningar mm2022-04-06 21:41