SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll
P13

Mer info inför lördagens CUP
2022-04-28 22:26

Hej på er alla fotbollspäron…

 

Kommer här en rejäl omgång information på lite olika kanaler såhär på torsdagskvällen (ber om ursäkt för att det dröjt).

 

Eftersom att alla utom en anmält sig till Cupen till helgen så kommer här ett batteri med mer info.

 

Vi börjar med det roligaste. Nämligen att vi skall åka iväg och spela Cup på lördag (30/3).

 

Behöver till att börja med utröna hur många bilar som kommer att rulla.

 

Så ÅTERKOPPLING 1 (på SMS 0705450851 eller mail (daniel@steelhammer.se )) till Daniel rör om ni tänkt att ta bilen och åka med på Cupen (å då hur många barn/vuxenplatser som finns) eller om er son behöver åka med nån annan?

 

En del av grabbarna kan nog ha för små matchställ (storlekarna förra säsongen var 140 eller 152). Vår tilldelade påse som jag lämnade borta på gården försvann och jag har fått jaga fram en ny påse med några stycken större ställ finns således att byta till.

 

ÅTERKOPPLING 2: Prova grejorna och återkoppla till mig om vilken storlek ni har i nuläget och vilken storlek ni tror önskas. Jag packar med allt på lördag, men önskar ni byta storlek önskar jag förra årets matchställ i retur.

 

SAMLING inför avresan på lördag är kl 08:30 vid Råtorpsgården. ALLA samlas här innan avresa om vi behöver göra några logistiska förändringar.

 

Hemkomsten är svårare att e en exakt tid, men jag tänker att vi skickar meddelande till er föräldrar när vi passerar Karlskoga, så har vi ett hum om tid för hemkomst.

 

MAT kommer att behövas under dagen. Aron låter meddela att kalla pannkakor är grymt bra mellan-match-mat, men valfri mellis i nån form är väl bra när kropparna skall springa i massor.

 

Därtill så är planen att få till ett matstopp på hemresan.

 

Till detta behövs det pengar, men får jag ett OK att ni ersätter mig så kan jag lägga ut. Annars kan en slant för maten behövas.

 

Det kostar också pengar att anmäla laget till en Cup. Detta blir 100 kr per deltagare. Swisha detta till Daniel och ta gärna med barnets namn, så det blir lätt att ”bocka av”.

 

Då vi säkerligen kommer träffa på några av er föräldrar under lördagen så har jag tidigare informerat att alla spelare och ledare i klubben, på beslut från styrelsen, sälja 4 stycken lotter á 50 kr styck. Jag delar gärna ut dessa så snart som möjligt då lottens kostnad övertrumfas av rabatter man får tillgång, men dom gäller ju bara över sommaren, så det är ju dumt att vänta.

När vi ses så gör vi en liten swish-in-lotter ut-transaktion.

 

Nämner också att det vankas lagfotografering innan nästa onsdagsträning, mer info kommer, men vår fototid onsdagen den 4/5 kl 17:30.

 

Dom viktigaste punkterna från denna långa skrivelse är:

 

  • Cupen är nu på lördag den 30/3
  • Cupkostnaden är 100 kr
  • Samling kl 08:30 för alla oavsett om man tar egen bil eller få skjuts.
  • Meddela om ni tar bil eller om barnet behöver skjuts.
  • Packa matsäck.
  • Godkänn utlägg för köpemat eller skicka med en slant.
  • Klä barnet i Råtorpsfärger och meddela om förra årets matchställ behöver bytas mot ett större.
  • Tjoa på Daniel via telefon, sms eller mail om ni har andra frågor

Nu kör vi!!!

//Aron, Daniel å Johan


Nyhetsarkiv
Ny säsong <32024-03-14 18:42
Hösten is coming...2023-08-07 13:37
Trevlig sommar2023-06-29 18:24
Mer info...2023-05-10 07:21
God Jul å Gott nytt år2022-12-24 10:43
Dags för matcher :)2022-08-11 10:14
Träningar mm2022-04-06 21:41