SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll

Råtorps Idrottsklubb

Råtorps IK är den lilla förortsklubben med det stora hjärtat!

Föreningen bildades 1976 av ett gäng tonåringar från området, som tröttnat på att åka runt Karlstad till andra klubbar för att spela fotboll. Under sina 47 år har klubben växt så det knakar och det kommer hela tiden nya lag och nya lirare!

Så många som möjligt, så länge som möjligt!
Råtorps IK satsar på bredd och uppmuntrar
multisportande. Vi har plats för alla!

Organisation
Vi har kortfattat en styrelse som är ansvarig för verksamheten i klubben och drar upp riktlinjer för de olika sektionerna, och ansvarar för klubbens ekonomi.

Våra sektioner är:
- Kansli
- Anläggning
- Senior
- Ungdom
- Arrangemang
- Marknad

För varje sektion finns en eller flera ansvariga, de beslutar vad som skall göras och hur. Som stöd finns sedan alla lagen, spelare och föräldrar som hjälps åt att utföra det som behöver göras. Varje lag har minst en representant i styrelsen eller någon av sektionerna.

Vi är många, men kan bli flera! Det finns alltid plats för engagerade medlemmar som vill hjälpa till. Klubben har idag fler aktiva än någonsin tidigare, och det verkar aldrig ta slut på små knattar som vill spela fotboll!

Våra seniorlag representerar i år klubben i div 4 och 6 för herrar och div 3 och div 4 för damer.

Råtorps IK är en del av Råtorp och växer i takt med området. Klubben är en aktiv del av stadsdelen och vill utveckla detta ytterligare. Vi har bl.a. visioner om att kunna erbjuda mer aktiviteter för Råtorpsborna.

Fotbollsklubben på Råtorp lever i allra högsta grad och alla är välkomna att hjälpa till, ju fler vi är ju bättre och roligare får vi. Kom och se levande idrott på promenadavstånd om inte annat för en fika i trevlig miljö!

Välkommen att kontakta oss!