SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Råtorps Idrottsklubb
Bli Medlem
Landskampen
2023-03-31 12:25

Vi välkomnar en härlig helg med mycket fotboll! Förutom att vårat eget P-09 lag har träningsmatch på Lilla Vallen imorgon spelas även cupen Landskampen hos oss, en cup som FBK arrangerar. Vi önskar alla lag lycka till! ⚽️

Kläd- och prylbytardag 23 april
2023-03-30 06:35
Hej
 
I samband med Städ- & Råtorpsdagen den 23 april har vi tänkt anordna kläd- och prylbyte inne på Gården. Sprid gärna denna information till era vänner och grannar!
 
Kläd- och prylbytardag på Råtorpsgården
Söndag den 23 april kl 12-14 i Råtorpsgården, Dyeparksvägen 3 (inlämning 10-11.30)
Ni lämnar in max 10 snygga, hela och rentvättade kläder eller även prylar, till exempel sportartiklar och fotbollskor. Man får då 10 biljetter att "handla" 10 "nya" för. 
1 plagg (dam, herr, barn, bebis) eller pryl = 1 biljett.
Överblivna saker skänker vi till hjälporganisationer i Karlstad.
Lämna in plagg och prylar på förmiddagen kl. 10-11:30. Passar det inte då kan ni även lämna in under bytet kl. 12-14.
Lira blågult
2023-03-22 13:10

Hej! Glöm ej att anmäla era barn till sommarens roligaste händelse, nämligen fotbollsskolan! :) 

Ni anmäler er via denna länk: 

https://start.landslagetsfotbollsskola.se/sv/show_club/8787-ratorps-ik

 

 

 

Mer om städningen på Råtorpsdagen - varje lag ansvarar för egna uppgifter!
2023-03-20 07:58
Det blir många aktiviteter på gården på Råtorpsdagen den 23 april, några av dessa berör städning och utearbete. Listan med arbetsuppgifter är gedigen och vi vill fördela dessa lite jämnt mellan lagen.
 
OBS att ett lag kan vara ansvarigt för flera uppgifter, så kolla igenom listan noga! Det finns även information om ni behöver ta med några egna redskap eller annat. Vi har ju endast begränsat antal redskap och verktyg på gården. Om det inte finns någon kommentar vid en uppgift betyder det att verktyg och annat finns på gården som kan användas. 
 
Några av uppgifterna behöver vara klara senast den 30 mars!
En del av uppgifterna behöver vara klara redan den 30 mars eftersom FBK lånar konstgräsplanen 31 mars - 2 april för att arrangera cupen Landskampen. De lag som berörs av städaktiviteter som måste vara klara redan den 30 mars finns markerade med rött i den bifogade filen (det gäller P11, P12, Herrlaget och Anläggningsgruppen). När ni är klara med dessa städuppgifter så återrapporterar ni till Anders eller Ulrika (kontaktuppgifter finns nedan). Har ni frågor kring aktiviteterna, så hör av er!
 
Är det så att andra lag vill genomföra sina städuppgifter innan den 23 april går ju det alldeles utmärkt! Det väljer ni själva. Men det är förstås roligast om så många som möjligt kommer till gården och hjälps åt den 23:e. Om ni genomför era uppgifter tidigare så återrapporterar ni till Anders eller Ulrika (kontaktuppgifter finns nedan) när ni är klara. 
 
Efterlysning!
Är det någon som har tillgång till ett släp på städdagen? I så fall lånar vi gärna det för att köra skräp och diverse saker från gården till tippen. Hör av dig till Ulrika eller Anders. 
 
Vill ni läsa mer om Landskampen kan ni läsa mer på hemsidan. https://www.procup.se/cup/35971.htm
 
Frågor eller funderingar kring städuppgifterna? 
Kontakta Ulrika Billström eller Anders Brask i anläggningsgruppen.
Bli Medlem
Nyheter från våra lag