SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Råtorps Idrottsklubb
Bli Medlem
Ni gjorde det, div 4 nästa
2022-09-17 17:57

Om dagens match skulle innebära poäng så var seriesegern bärgad. Det blev en lätt match och första halvlek slutade 10-0 och allt var klart. Laget spelade sitt offensiva spel med snabba spelvändningar som Grums inte kunde sätta stopp för. En bra avslutning på hemmaplan och seriesegern firades med guldhattar.
Grattis alla spelare och ledare.

Tommy Danielsson 

Ordförande 

 

 

 

Lördagsunderhållning!
2022-09-15 13:49

Lördag blir en händelserik dag på vallen! Damlaget möter Kronans FK kl. 12:00
 och därefter kl. 15:00 möter vårat Herrlag Grums 2, Där kan herrarna säkra Serievinst och därmed kan Råtorps IK bli klara för Div.4 säsongen 2023

 Så Lördag bjuder på mycket fotboll! 
  Hoppas många dyker upp på festen och hejar fram våra lag till vinster! 

Ses på Lördag!

Råtorps IK har en ny värdegrund!
2022-09-07 17:43
Att vår klubb har gemensamma värderingar som alla, oavsett roll i klubben, accepterar och följer är oerhört viktigt. Eftersom klubben inte har haft någon uttalad värdegrund sedan tidigare har vi nu tagit fram en. 
 
I början av sommaren bjöd styrelsen in alla i klubben till att medverka till att vår nya värdegrund togs fram. Det var oerhört roligt att se den stora uppslutningen och engagemanget från både dam- och herrlaget på mötet! Stort tack för det!
 
Under mötet diskuterades massor av ord, värderingar och vad klubben och verksamheten betyder för många. Härligt att så många känner glädje och gemenskap i vår klubb!
 
Richard Morero från Värmlands Fotbollsförbund höll i mötet och styrde diskussionerna och vi kom fram till följande värdegrund: 
 
 
Råtorps IK - Här trivs jag
Glädje - I Råtorps IK ska fotboll vara glädje oavsett nivå och kvalitet, det ska genomsyra vår verksamhet både på och utanför planen.
 
Välkomnande - Gården är hjärtat i Råtorp där glädje och gemenskap delas mellan spelare, ledare, åskådare och funktionärer. Vi är mer än bara fotboll. Vi är en Råtorpsfamilj där vi involverar alla, ser alla, och välkomnar alla med ett leende. Alla oavsett förmåga och målsättning har en plats.
 
Respekt - Alla som kommer till Råtorps IK/Vallen ska bli bemötta med öppenhet och omtanke oavsett vilken roll den har. Vi har alla ett ansvar att vara förebilder och stolta ambassadörer för föreningen och att ta hand och måna om vår anläggning och utrustning.
 
Utveckling - Alla ska få möjlighet till utveckling som fotbollsspelare, domare, ledare och person.
 
 
 
Vi avslutade mötet med en härlig stämning och en enad känsla av överenskommelse om innehållet i värdegrunden. Vi hoppas att ni som inte var med på mötet också skriver under på innehållet och att det är så här du upplever att det fungerar i RIK! 
 
Vi i styrelsen kommer att fortsätta att arbeta med värdegrunden och nästa steg blir att se till att den finns, väl synlig, runt om på vallen och i våra lokaler. Vi har också som mål att alla lag ska arbeta med den konkret på sina träffar. Vi återkommer med mer information om det.   
 
/Tommy Danielsson och styrelsen
Stöd din förening - Bonus till alla!
2022-09-05 15:20
Stöd din förening - Bonus till alla!
Nordens bästa bonus. För alla!
Vi har kopplat ihop Sveriges mest aktiva medlemskap, Stadium Member, med Stadium Team Sales bonuskoncept för föreningar. Alla köp som föreningens medlemmar gör på Stadium ger dels bonus till privatpersonen men även till föreningen.

Snabbt och enkelt
För att stödja din förening behöver du vara medlem på Stadium och göra ditt val av förening under Mina Sidor på stadium.se. Du kan välja att stödja upp till 4 föreningar. För att logga in på Mina Sidor klicka här.

Många medlemmar ger mer bonus
Som Team Sales-förening får din förening upp till 10% i bonus på alla inköp, plus eventuell varumärkesbonus enligt vårt samarbetsavtal. Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus. Väljer du att stöjda fler än en förening fördelas dessa 3% ut på dina samtliga val. För maximal effekt, uppmana gärna släkt och vänner att också stödja föreningen på detta sätt.
 
https://www.stadium.se/INTERSHOP/web/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/sv_SE/-/SEK/CC_ViewTeamsalesLogin-Start
Bli Medlem
Nyheter från våra lag