SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Råtorps Idrottsklubb
Fotboll

Råtorps IK erbjuder gratis mensskydd!
2024-07-24 12:15
Tack till Coop Råtorp för ert generösa bidrag!

Glada nyheter för alla fotbollsspelande tjejer! Nu har vi på Råtorp möjlighet att erbjuda er gratis mensskydd (bindor). Dessa finns i ett skåp inne på toaletten i omklädningsrum 1 & 2. STORT TACK till Coop Råtorp som sponsrat oss med hela tio lådor Coop Normal binda! 

Uppehåll Bollkul barn födda 2018-2019
2024-06-24 10:40

Hej!


Nu på torsdag den 27 juni gör Bollkul för barn födda 2018-2019 sin sista träning innan sommaruppehållet. Träningarna börjar igen den 15 augusti (samma tid och plats). 


Trevlig sommar!

Tryck på kläder
2024-04-24 17:23

Hej! Vi har fått lite frågor gällande att beställa kläder med tryck på via Stadium Teamsales. Styrelsen har tagit fram en policy gällande tryck på kläder för att få in ett hållbarhetstänkande i föreningen, vilket innebär att vi i klubben ska undvika personligt tryck på våra kläder. 

Tävling - sommarens fotbollsskola!
2024-04-16 20:30

Anmäl ert barn till sommarens fotbollsskola senast 3/5 och tävla om en vinn snygg regnjacka från Adidas! 

Jackan är vind- och vattenavvisande, har bra fickor för förvaring och muddar i ärmsluten. Även de som redan har anmält sitt/sina barn är med i utlottningen. Jackans värde: 589:- 

Lycka till! 

 

Länk till anmälan

Bollkul 2018/2019
2024-04-16 09:45
 
Kläd- och prylbyte!
2024-04-14 19:18

Kläd- och prylbyte!

Lördag den 27 april kl 12-13 i Råtorpsgården, Dyeparksvägen 3.

Du lämnar in max 10 snygga, hela och rentvättade kläder eller prylar. Gärna utväxta Råtorpskläder, fotbollskläder, fotbollsskor och andra fotbollsprylar. 

Du får då 10 biljetter att "handla" 10 "nya" för.
1 plagg (dam, herr, barn, bebis) eller pryl = 1 biljett.
Om du vill ge bort accessoarer som sjalar, skärp mm finns det ett gratisbord för det.

Överblivna saker skänker vi till hjälporganisationer i Karlstad.
Lämna in dina plagg och prylar på förmiddagen kl 10-11:30. Passar det inte då kan du även lämna in kl 12.

Gammalt för dig är användbart för andra.
Arrangeras tillsammans med Naturskyddsföreningen i Karlstad.

Städ- och Råtorpsdag 21 april!
2024-04-07 10:35
Årets uppgifter och fördelning av dessa

Hejsan!

 

Snart är det äntligen dags för vårens kombinerade Städ- och Råtorpsdag! Söndagen den 21 april ses vi på Råtorpsvallen och gör i ordning allt inför den stundande säsongen. Schemat ser ut som följer:

 • 09:30 samlas vi på parkeringen och drar igång
 • 11:30 bjuds det på korv med bröd
 • 12:00 börjar vi med lotteri, speedshooting, och andra tävlingar
 • 13:30 kör vi miniturning för barnen

Listan med arbetsuppgifter är stor, men om vi alla hjälps åt kommer vi säkert hinna med det mesta under dagen. Observera att alla lag har minst två uppgifter, samt att vissa av uppgifterna är ”alla” ansvariga för, såsom att plocka skräp och sopa asfaltsytorna. Det är också bra om så många som möjligt tar med egna sopborstar och krattor, eftersom vi inte har tillräckligt till alla.

Har man inte möjlighet att medverka den 21 april får man jättegärna genomföra sina uppgifter innan den 21 april. Särskilt som vi är lite sena med detta utskick så är det förståeligt. Vi beklagar detta och kan bara skylla på att det är mycket som ska göras och vi är tyvärr få som engagerar oss, och just därför är denna dag så viktig! Väljer ni att genomföra era uppgifter innan den 21/4 återrapporterar ni till Jenny (jenlar107@gmail.com) när ni är klara. Hör också av er om ni har frågor kring uppgifterna, eller ser att vi har glömt ta med något.

 

Efterlysning!

Är det någon som har tillgång till ett släp på städdagen? I så fall lånar vi gärna det för att köra skräp och diverse saker från gården till tippen. Hör i så fall av dig till Jenny (jenlar107@gmail.com).

 

Bakförsäljning

På Råtorpsdagen har man också en chans att tjäna en extraslant till laget. Baka något gott, paketera i påsar, märk med innehåll (gluten, nötter, laktos etc.), pris och telefonnummer för Swish (till en ansvarig inom laget som sedan Swishar föreningen en klumpsumma, märkt med vilket lag). På Råtorp kommer det att finnas ett ”Bakbord”, antingen ute eller inne beroende på vädret, där man kan lämna och/eller köpa gottigheter!

 

Miniturneringen

Monica Asplund kommer även denna gång vara ansvarig för miniturneringen. Hon kommer att skicka ut mer information, och det är till henne man anmäler sig: monica.asplund@valmet.com

Ha en trevlig helg så länge så hoppas jag att vi ses den 21 april!

 

Med vänlig hälsning,

Jenny Larsson

Ordförande Råtorps IK

Avier utskickade
2024-03-21 09:00

Idag (21/3) går avier ut till våra medlemmar (aktiva och ledare) gällande medlemsavgift och deltagaravgift. Detta görs via SportAdmin och betalföretaget Qvickly. Därför väljer vi att gå ut med lite information om avgifterna. Medlemsavgiften är följande:

 • Aktiva = 400 kr
 • Ledare = 100 kr
 • Familjemedlemsskap = 800 kr

Medlemsavgiften används för att få klubben att gå runt, och betalar sådant som kanslistens lön, städarens (som vi anställer under ordinarie säsong) lön, utrustning till städ, kritfärg till Stora Vallen, träningsutrustning till alla lag med mera. Helt enkelt skötsel av Gården och anläggningen.

 

Deltagaravgiften går till det egna laget för att täcka utgifter som exempelvis anmälningsavgifter till serier och lön till domare. Denna beror på ungdomslagets spelform:

 • 5-manna = 500 kr
 • 7-manna = 700 kr
 • 9-manna = 900 kr
 • 11-manna = 1100 kr

Sista betaldatum är den 18 april. När detta datum närmar sig kommer Qvickly att skicka ut automatiska påminnelser till de med obetalda avgifter.

Har man valt att sluta spela fotboll i Råtorps IK finns en länk i avin "Jag ska inte vara med" som man kan klicka på. Klicka gärna på länken så makuleras avin och ni tas automatiskt bort från SportAdmin, så slipper vi sitta och jaga er i onödan.

Är man en del av en familj kan man välja att betala för ett familjemedlemsskap (det alternativet dyker endast upp på avin om man är kopplad till en familj i systemet). Notera att deltagaravgiften inte täcks av familjemedlemsskapet. Har ni valt familjemedlemskap måste deltagaravgiften i så fall betalas separat.

Det finns olika betalningsalternativ: Swish, Kortbetalning, Faktura eller Delbetalning (för avgifter över 500 kr).

Det tillkommer även en administrationsavgift på 9-59 kr, beroende på den totala avgiftens storlek.

 

Om det är några som inte har fått någon avi får ni gärna höra av er till garden.ratorpsik@gmail.com så får vi kontrollera att rätt mailadress ligger inne i systemet, alternativt att ni kollar i skräpposten. 

 

Observera att om man inte betalar sin medlemsavgift så är man inte medlem i klubben och har varken rätt att delta på träningar eller matcher.

 

Nyheter från våra lag