Råtorps Idrottsklubb
PF15

Lottförsäljning
2022-06-12 19:54

Råtorps IK är nära bonusnivån för försäljning av sportlotten och har därför beslutat att varje lag ska sälja 35 lotter till så att klubben når upp till bonusen.

Jag tar med lotterna i morgon så testar vi hur nära målet vi når genom valfritt köp av lotter (ni köper lotter och säljer vidare om ni vill på samma sätt som förra gången).

För er föräldrar som tillkommit efter lottförsäljningen så har Råtorps IK beslutat att varje medlem ska sälja 4 sportlotten combi för 50kr st. Så ni kommer alltså få köpa 4 lotter (+ ytterligare valfria) i morgon.

Ses på vallen!

Träning nationaldagen
2022-06-05 19:12

Hej i sommarvärmen!

Vi kör träning som vanligt i morgon nationaldagen för de som vill och kan!

Sista träning inför sommaruppehållet är på måndag 20 juni!

Ses på vallen!

Fotografering i morgon
2022-05-01 17:55

Hej!

Fotografering

Samling: Minivallen (lilla gräsplan bredvid parkeringen)

På morgondagens träning så blir det lagfotografering och individuell fotografering. Upplägget är samma som för skolfotografering med möjlighet att köpa bilder från fotofirman efteråt.

Vi kommer ta med matchställ (tröja, shorts, strumpor) som barnen får byta om till på plats så kom i god tid. Jag kommer vara där från senast 16:40.

Intyg

För att kunna vara med på fotograferingen behöver ett intyg fyllas i innan fotograferingen. Vi har med dem också. Viktigt att en målsman fyller i detta innan träningen alltså!

Lotter

Som informerades om tidigare ska varje spelare sälja lotter åt klubben. Minst 4 lotter à 50 kr gäller. Vi tar med lotter i morgon, för att underlätta administration så betalar ni (swish) för lotterna direkt när ni får dem och säljer dem vidare själv. Vill ni ha fler lotter så går det självklart att ordna!

Nu börjar säsongen!
2022-04-21 16:26

På måndag 25 april 17:00 så sätter fotbollsträningen äntligen igång igen!

Vi har bytt tid till måndagar 17-18 på lilla vallen (konstgräset) så vi inte krockar med klassfotbollen vars matcher kommer vara på onsdagar.

Välkomna!

Hem, 23/06 18:23